<%@ Language=Bruk samme som Web-området %> Stall Pandora

 

 

 

 

 

 

 

 

(24/11-14) Så var Dronning Gundis reist hjem til Kristin. Veien har vært lang, meget lang, men vi kom i mål. Tålmodighet har vært nøkkelen her, hos både eier, hest og oss på stallen. Det er ingen hemlighet at Gunda kan være en prøvelse for de fleste, og bokshvile er ikke hennes melodi!! Heldigvis fikk hun en god venninne hun kunne stå inne sammen med så denne perioden gikk over all forventning etter det gikk vi fra høyde til høyde og Gunda overrasket gang på gang!! Lars Moen på Bjerke Dyrehospital har gitt oss perfekt veiledning, og opptreningen har gått super flott! Lars Moen friskmeldte henne , og Karianne på Salsenteret har godkjent salen til Kristin! Så nå er dronninga levert på Tanum, og vi ønsker Kristin lykke til med damen:-) og tusen takk for tillit og tålmodighet!!

(21/05-14)
Så har endelig Gunda vært på Bjerke og operert begge bak knærne sine. Litt mer alvorlig skade en antatt, så rehabiliteringen vil ta litt lenger tid en vi først trodde. Vi får prøve å gjøre ventetiden levelig for både hest og eier, og så får det bare ta den tiden det tar! Vi skal iallefall gjøre vårt ytterste for å få Gunda på beina igjen :)

(16/04-14)
Godeste Gunda viser seg å være en hard nøtt å knekke! Litt difuse diagnoser, men helt klart halt høyre bak! Det er kneet som skaper problemer, og etter ultralyd på Bjerke før påske ble det enighet om at hesten skal skrittes i 3-6 mnd! Det er ikke bare bare å få til med Gunda, men vannmølle takler hun perfekt! Så da blir hun hos oss en stund fremover!

(26/02-14)
Da har Fit for Fun reist hjem til sin eier. Hos oss har hun trent på vannmølla og i longen. Et trøblete kne hadde satt henne på sykelista, og det er en liste godeste Gunda ikke trives særlig godt på ;-) med trening på mølla fikk hun roen tilbake og ble en riktig så hyggelig hest å holde på med. Kristin får en velbalansert dame tilbake, så her er det bare å fortsette med trening.

(30/12-13)
Vakre frøken ML Fit For Fun har klart å skade et bakkne! På grunn av meget høyt energinivå er hun særdeles vanskelig å håndtere under rehabiliteringsperioden! Så nå venter kontrollert tening på mølla! Hun har allerede vært på en gang, og det gikk supert! Det skal bli godt for henne å få brukt litt energi!

 

  

 

 

 

 

 

 
Stall Pandora