(30/06-09) Troll Odin som ikke har startet siden 2007 og var hos oss i 2 måneder i fjor tok en flott seier på Sørlandet Travpark i dag. Moro når hester vi har hatt i vår varetekt hevder seg i løpsbanen igjen. Lykke til videre.

(05/06-08) Hesten har bygd muskulatur  i longegrop/kjøring over lengre tid. Ser ut til at den er på rett vei. I samråd med eier så ble det bestemt at hesten skal tilbake i full trening igjen. I tillegg så ble hesten solg til Skien.Vi på Stall Pandora ønsker trener/eier lykke til i fremtiden.

(07/05-08) Idag har Odin vært hos Rennesund for etterundersøkelse. Han har vært behandlet to ganger, og vi håpet derfor at han kunne settes i trening igjen. Rennesund var fornøyd med fremgangen. Hesten er haltfri ved bøying, men sliter litt med muskelproblemer på venstre side. Vi fortsetter med trening, og satser på en bane jobb om ca 14 dager.

(16/04-08) 14 dager siden sist behandling og hesten er tydelig på bedringens vei. Vet. Rennesund valgte å behandle han en gang til, så nå er det bokshvile og leieturer som gjelder.

(02/04-08) Onsdag kom det en hest på stallen. Denne gangen er det Moe Odin sønnen Troll Odin som har flyttet inn. Odin har en stund trøblet litt med å få travet til å stemme, og skal derfor behandles med Vitafloor. Mistanken om at venstre bakbein er problemet ser ut til å stemme, Rennesund bøyde opp hesten på onsdag, og er nå nybehandlet. Vi begynner på blanke ark med behandling og forsiktig trening.