<%@ Language=Bruk samme som Web-området %> Stall Pandora

 

 

 

 

 

 

 

 

(04/04-14) Så var dagen kommet da kongen på stallen skal dra videre. Han ble friskmeldt for snart en måned siden på NVH, og Fredriks nye trener blir Trond Bulleren Andersen.  Det har vært en stor fornøyelse å bli kjent med denne fantastiske hesten, og det skal bli en glede å følge han videre! Stall Pandora ønsker alle gutta i Stall Viking Frecel lykke til videre, og tusen takk for tilliten dere har vist oss :-)

(14/03-14)
Stor dag for oss i dag! Vikingen skulle endelig sjekkes på NVH. 5 måneder er gått siden den første skaden ble oppdaget, og 3 måneder siden den sist ble sjekket. Da hadde ting absolutt ikke gått i Vikingens favør, og skaden var blitt betydelig verre. Siden den gang har dagene til vår "Fredrik" bestått i vannmølle, vannmølle og vannmølle! Han har trent usedvanlig bra, og han har totalt forandret seg i oppførsel! Han er blitt en riktig så blid og omgjengelig gutt! Nå tilbringer han dagene ute i sykepaddock, og storkoser seg! 
På NVH sto ikke mindre enn 4 radiologer klare for å scanne Fredrik. Og mer nøye ultralyd undersøkelse har vi aldri opplevd før! Begge bakbeina ble grundig undersøkt, og etter 30 min var de endelig ferdige! Dommen er soleklar, hesten er 100% friskmeldt :-) damene var storfornøyde og hadde ingenting å utsette på den gamle skaden! Nå venter forsiktig opptrening, mer vannmølle og innridning, så får gutta i laget finne en flott trener som kan overta ansvaret for Vikingen
:-) 


(24/02-14)
Alt er bra med Vikingen om dagen! Han trener på og ser fantastisk godt ut! Matglad og koser seg ute i sykepaddock! En herlig og ukomplisert hest å holde på med. I månedskifte februar/mars skal han til NVH for ny ultralyd av gaffelbåndskaden sin!

(16/12-13) Dessverre har stjernehesten 
Viking Frecel pådratt seg en gaffelbåndskade og går inn i en treningsperiode på vannmølla. Ny sjekk på NVH i midten av januar.

 

  

 

 

 

 

 


 
Stall Pandora