<%@ Language=Bruk samme som Web-området %> Stall Pandora

 

 

 

 

 

 

 

 

(15/01-14) "Rossi ser fortsatt knallfin ut. Oppfører seg relativt greit, og ser knallfin ut i trening. Har aldri kjørt en veldig god kaldblods, bare middels gode....men tenkte på det i går når jeg kjørte..han må være noe litt mer enn en middels en, veldig spenst i han, mye styrke og et veldig langt steg :-) Kondisjonsmessig er han mye lenger fremme enn hva jeg trodde før vi fikk han igjen. Så vi ser lyst på fortsettelsen :-)"

(04/01-14)
På fredag ble Ross the Boss friskmeldt av Veterinær Rennesund og har fått lov til å begynne å joggetrene. Derfor var ikke eierene sene om å komme å hente han. Savnet har vært stort :-) Meitemarken har trent ufattelig godt på mølla, og har lagt mye nye muskler! Han har en imponerende treningsvilje og arbeidsmoral. Vi gleder oss stort til å se dere på sermoniplass, og tusen takk for tilliten dere har vist oss!

(10/11-13)
Ny kar inn på stallen i dag! 3 års hingsten Alsaker Rossi har pådratt seg en seneskade og går derfor inn i en rehabiliteringsperiode hos oss! Han har allerede prøvd mølla, og han jobbet godt allerede fra første stund! Alle advarsler er gjort til skamme så langt, Rossi oppfører seg perfekt! Så får vi se om han blir litt mer husvarm etterhvert :-)

 

  

 

 

 

 

  
Stall Pandora