(13/12-08) Da har en stor personlighet forlatt stallen vår. Maias Gregus har i dag reist tilbake til sin gamle trener Jan Roar Mjølnerød. Siv og ikke minst Mari har lagt ned veldig mye jobb, omsorg og kjærlighet til denne hesten. Kommer til å bli tomt en periode å ikke ha han her lenger. Men når det er sagt, så er det positivt at skaden er leget og hesten kan igjen begynne å trene litt mere for å komme tilbake i løpsbanen. Stor takk til familien Haugland som har hatt tålmodighet og gitt oss tillitten til å få han i orden igjen. Vi på Stall Pandora ønsker lykke til videre med den flotte hesten. Ta vel vare på han.

(10/12-08) Dagen før "Grego" kunne feire sin ettårsdag her på Stall Pandora, var det igjen tid for en undersøkelse hos veterinær Rennesund. Hesten er haltfri og ultralydbildene fine. Det er derfor på tide å gi han mer trening. Dette skal hans gamle trener Jan Roar Mjølnerød ta seg av.

(01/10-08) Positiv tilbakemelding fra Rennesund. Etter at vi i sommer hadde litt tilbakegang på skaden var vi i ferd med å gi opp. Men takket være fantastiske eiere fikk han enda en sjanse. I dag var det på tide med en kontroll hos Rennesund for å se at ting gikk rett vei. Han er nå haltfri ved mønstring, men markerer en liten halthet ved longering. Alt i alt var Rennesund positiv til forbedringen og vi er forsiktige optimister.

(04/09_08) "Grego" har vært inne i en periode med slanking. Litt mindre rasjoner med mat og med Mari's daglige rideturer så han han begynt å bli slank. Viktig å lette kroppen litt med tanke på skaden hans.

(09/07-08) Dessverre viste det seg at "Grego" var utgangshalt under mønstring. Ultralydbildene viste noen nye blødninger, så da er det tilbake i skrittetrening. Eierne har ikke lyst til å gi opp den flotte hesten.

(12/3-08) Det er en måned siden siste kontroll, og i dag var målet å få lov til å begynne å jogge litt under trenings turene våre.
Dette ble et hyggelig veterinær besøk. Grego var haltfri under mønstring. Og ultralyd undersøkelsen viser god legning av skaden.
Rennesund var usedvanlig optimistisk, og er i god tro om at Grego kommer tilbake i banen!!
Så vi har fått lov til litt travjobbing, og ellers fortsetter vi med Vitafloor og skrittejobb!!
Ny kontroll om 6 uker.


(6/2-08) Etter mønstring mente Jan han var 1/2 gr utgangshalt, noe som var 1 grad bedre enn sist han ble sjekket. Ultralyden viste at det absolutt var en legningsprossess i gang. Rennesund så mye nytt bindevev rundt gaffelbåndet hans. Så nå blir det 1 mnd til med skrittearbeid før ny kontroll. Vi er mer optimistiske enn noen gang!!

Kjært barn har mange navn sies det og Maia er intet unntak. Alt fra Maia til Gregis og Grego blir brukt av oss alle. Han er en herlig hest som fort slo seg til ro hos oss. Han har fått seg dameselskap i Poletta, og de trives utmerket i hverandres selvskap. Han er nå kommet opp i full behandling på gulvet, og står der 2 x 40 min hver dag. I tillegg går han skritte turer på ca 45 min. Han tar behandlingen meget bra, og skal til ny kontroll hos Vet. Rennesund i slutten av januar.