<%@ Language=Bruk samme som Web-området %> Stall Pandora

 

 

 

 

 

 

 

 

(05/01-14) Da har Jonas blitt hentet av Hermine! Snilleste Jonas har vært hos oss en måneds tid. Vi har fått tid til et par veterinær behandlinger og opptrening, slik at han nå er helt klar for en ny sesong med sin eier og rytter. Lykke til Hermine, vi gleder oss til neste besøk :-)

(04/12-13) Da har Jonas vært en tur på klinikken! Litt øm og utslag på begge framknær resulterte i litt behandling! Så da venter litt bokshvile før vi starter med litt rehabiliterings trening og ny kontroll om 14 dager!

(02/12-13)
Da har herlige Jonas kommet for en tidlig juleferie:-) Han skal på sin årlige helsesjekk og skal ha litt altrenativ trening i forbindelse med eventuell behandling.

(14/10-13)
Da har Hermine fått klar signal av legen sin til å begynne å ri igjen! Det var en glad jente som hentet hjem ponnien sin!

(11/09-13)
Da Hermine og Mister Jones hadde et lite uhell på sist stevne har Jonas kommet en tur til oss igjen! De falt dessverre i en sving og Hermine har fått indre blødninger i nyren sin! Dermed ble det totalt rideforbud i 6 uker :-( Vi skal holde Mister i form i mellom tiden slik at han er klar for innendørs sesongen!

(28/07-13) Da har Mister Jones blitt hentet av sin rytter og eier Hermine! Neste helg skal han gå Lag-NM og har benyttet tiden her til litt ferie og mye alternativ trening!! Takk for lånet av en herlig ponni, og lykke til videre med Jonas!

(01/07-13)
Mister Jones er en dansk sprang ponni som skal være hos oss en måned for litt alternativ trening og ferie fra sprangbanen! Herlig gutt som vi gleder oss å bli kjent med!

  

 

 

 

 

 

 
Stall Pandora