<%@ Language=Bruk samme som Web-området %> Stall Pandora

 

 

 

 

 

 

 

 

(23/04-14) Tålmodige eiere har gitt Angie god tid til å bli frisk. I dag gjennomførte hun et meget bra prøveløp på 1.17,1 (2140 meter) Måtte de bare lykkes i å holde henne frisk fremover. Gratulerer så mye fra alle på Stall Pandora!

(08/02-14)
Da har herlige Angelina B.R. reist videre på sin ferd. Nye treningskvarter er hos travtrener Bo Westergaard. Vi ønsker herlig engasjerte eiere lykke til videre med dronninga, og vi krysser fingrene for at tingene kan gå deres vei snart!

(05/01-14)
Ulykkesfulgen Angelina B.R. er tilbake på stallen. Et uhell har dessverre ført til en ny operasjon, denne gangen i et framkne. Nå venter opptrening på vannmølla før hun vender tilbake på trenerstall!

(01/08-13)
Turen gikk i dag til Skien og til veterinær Ole Einar Sem for sjekk. Etter ca 6 uker med god trening, hvile og ikke minst vannmølla så ble Angelina B.R. friskmeldt og kan begynne å trene for travkarriere igjen. Eierne har valgt å sette henne til travtrener Frode Hamre. Dette er hva eierne uttaler til Trav24.
"Det har vært masse krøll. Etter seieren i Hoppederby ble hun igjen sendt til veterinær i Sverige hvor det ble påvist sjøgress. Vi besluttet å ta henne hjem og i mai ble hun operert. Siden stod hun ca en måned hjemme hos foreldrene til min samboer på Kløfta. Nå har hun vært i full svømmetrening hos Siv Homstvedt og gått fem harde jobb pr. uke i fem uker.Etter kontrollen i dag hos Ole Einar Sem som opererte henne fikk vi klarsignal om å sette henne i full trening. Vi er kjempefornøyd med jobben de har gjort hos Bjørn og Olle Goop men spesielt Glenn ville nå ha hoppa litt nærmere slik at det blir litt enklere å besøke henne. Valget falt på Frode Hamre, de har et flott opplegg som vi tror passer Angelina B.R. veldig bra. Nå skal det bli spennende å se, det er ingen garantier i denne bransjen men vi krysser fingrene sier Edvardsen etter å ha levert hoppa på stallen i Larvik i dag."
Vi ønsker Angye masse lykke til videre og takk til eierne som viste oss tillitten.


(11/06-13)
Selebert besøk på stallen! Kriteriet vinner fra 2011 har lenge slitt med aksjonen. Nå har Ole Einar Sem operert begge bakknærne hennes, og vi følger samme prosedyre som med andre hester med samme problem som har vært hos oss!! Hun har alt vært på mølla, og hun taklet det helt uten problemer! Fornuftig frøken som vi skal gi god tid på å bli ordentlig frisk!! Herlig med så engasjert krets rundt hesten, det varmer å se eiere med familien så opptatt av Angelinas helse og trivsel!! Vi lover å ta godt vare på henne :-)

 

  

 

 

 

 

  
Stall Pandora