<%@ Language=Bruk samme som Web-området %> Stall Pandora

 

 

 

 

 

 

 

 

På Stall Pandora opplever vi stadig solskinnshistorier. Hester som kommer tilbake i konkurranse banen etter skade, det være seg trav, sprang, feltritts eller islandshest. Gleden hos oss på stallen er alltid like stor når vi leser om strålende prestasjoner av " våre" hester. Det er det som gir oss arbeidslyst og pågangsmot gjennom en lang vinter og lange dager på stallen!
Av og til går det dessverre ikke like bra. Og vi får beskjed om at en hest har skadet seg på nytt. Det er bestandig like tungt og vondt å få sånne beskjeder. Vi legge hjerte og sjel i jobben vi gjør, og dermed blir nedturen stor på sånne dager.
Onsdag var en sånn tung dag :-( D.J's Lover som har vært hos oss i vinter brøt ned igjen. En ny tredje gaffelbåndskade på et og samme bein. Fornuften seirer og hesten må få slippe, men fysj så tungt det er. " Didrik" var en fantastisk hest med sjarme til tusen. Han hadde en arbeidsmoral og et pågangsmot de fleste kan misunne han, og så var han bestandig i godt humør! Han var rett og slett en sånn hest som du gleder deg til å trene, og som gjør hverdagen lett!
Tusen takk Tone for at vi fikk bli kjent med Didrik, og at du gav oss tilliten. Guuuud så lei meg jeg er for at ikke dette gikk vår vei :-( Gi pappan din en go'klem fra meg i dag, han trenger det helt sikkert! 

 

 

 

 

   
Stall Pandora