<%@ Language=Bruk samme som Web-området %> Stall Pandora

 

 

 

 

 

 

 

 

(02/09-15) Så var Andy friskmeldt av Rennesund, og har dermed reist hjem til eier igjen.

(19/08-15)
Andy skal være her en periode for vannmølletrening for å gjøre de lange bena hans sterkere :-)

(04/02-15)
Da var Andy tilbake hos Thor Egil på Flesberg, vi sees igjen herlige Andy :-)

(29/11-14)
Så var Andy tilbake hos favoritt tantene sine på Krøderen! Hesten har vært råflink i høst, og skal nå sjekkes av veterinær og inn i en peridoe med litt alternativ trening! Herlig hest og herlig eier å ha tilbake på stallen:-))

(14/07-14)
Så er Tornado reist hjem til eier igjen! Han har brukt tiden godt her hos oss og trent masse. Han har gått et par bra rutineløp, men i prøveløpet fikk vi oss en nesestyver igjen. Mye passgang og fryktelig ukonsentrert, dermed ble det kastrasjon. Bare etter 14 dager er det en helt annen hest, og det skal bli vannvittig spennende å følge han fremover. Kapasitet er der i massevis, så da er det bare og få fokus på plass også! Herlig hest å jobbe med, og heldigvis vet vi at han plutselig er tilbake :-)

(29/04-14)
En god gammel kjenning er tilbake på stallen! Sammen med eieren skal vi legge hodene våre litt i bløt og snekre sammen et bra opplegg for denne hyperkapable hesten! Litt alternativ behandling og trening står på programmet, så får vi se hvordan hesten responderer på det! Hyggelig er det uansett å ha både hest og eier tilbake på stallen :-)

(04/12-13)
Da har Tornado reist hjem til sin eier igjen! Vi ønsker radarparet lykke til videre, plutselig ses vi igjen :-)

(26/11-13)
Da har Andy tatt en snart visitt til pandora igjen! Veterinær besøk, og tilpasset trening venter!

(08/11-13)
Da har Andy reist hjem til Flesberg igjen! Han har vært en snartur innom Krøderen fordi Thor Egil har vært opptatt på jobb og Andy hadde fått en hudbetennelse som krevde litt intensivt tilsyn! Nå er alt på stell igjen og flotte Tornado er klar for nye utfordringer!

(23/10-13)
Da har vi fått et snarbesøk av en gammel kjenning!! Flotte Haugs Tornado skal holde formen ved like før neste løp og skal trene på vannmølla!! Herlig talentfull kar som det alltid er hyggelig å få besøk av!

(24/06-13)
Da har tornado reist hjem til eier etter to mnd her ! Vi har fått behandlet framknærne hans og trent masse styrke! Så da er det bare å håpe at han er klar for høstens store mål!

(24/04-13)
Onsdag var det tid for å ta med Tornado til veterinær! Eier har hatt en mistanke om at noe ikke stemte helt, og joda....eier hadde helt rett!! Han kjenner hestene sine den godeste Thor Egil!! Nå er han behandlet i begge framknær og litt rehabiliterings trening venter før ny sjekk om 2 uker !! Det er til høsten penga deles ut :-)))
 

(21/04-13)
Da er endelig campingsesongen igang igjen! Det sikreste tegnet på at sommeren er i anmarsj er  at det kommer en Haugs hest på stallen! Denne gangen er det unge lovende Tornado som har tatt turen! Han skal trene styrke på vannmølla mens far får satt fram campingstolen og grillen! Herlig hest som er sin far opp av dage!

 

  

 

 

 

 

 


 
Stall Pandora