<%@ Language=Bruk samme som Web-området %> Stall Pandora

 

 

 

 

 

 

 

 

(19/08-13) Så har gogutten til Siv reist hjem! Han har hatt et langt opphold her hos oss mens Tina har konsentrert seg om VM! Han har brukt  tiden godt, og forandret seg mye! Han har et humør og en innstilling til livet som er helt fantastisk!! Herlig hest som godt kunne ha blitt krylling!!

(04/06-13)
Da Tina er fullt opptatt med trening og opplading til VM i august har Viggo tatt turen opp hit til oss igjen! Han skal være her en stund for opptrening av ryggmuskulatur og styrke!! Herlig hest som vi er super glade for å  ha på stallen!

(06/05-13)
Herlig kar med arbeidslyst og vilje!! Han har vært Gro Helenes prosjekt i den tiden han har vært her, og de har jobbet godt i lonsjegropa! Han har fått løftet seg litt foran samtidig som han har fått et bedre baksteg! Ellers har han trent styrke på vannmølla! Han har fått mer ryggmuskler og tatt av seg litt vinterfrakk mens han har vært her!! Takk for tilliten nok en gang Tina, og lykke til videre med Viggo!

(12/04-13)
Da har vi igjen fått besøk av noen av Tinas hester!! Denne gangen er det
Vigtyr fra Lækjamoti som har tatt turen opp til oss! Han skal inn i vårt vanlige opplegg med longetrening og vannmølle! Gro Helene har tatt på seg jobben med å trene han! Han er litt fortung og GH skal jobbe han godt i longen for å få han til å bære seg litt bedre!

 

  

 

 

 

 

 

 
Stall Pandora