<%@ Language=Bruk samme som Web-området %> Stall Pandora

 

 

 

 

 

 

 

 

(26/08-14) Så har Arne reist hjem til Tina igjen. Etter litt tannproblemer var Arne back on track! Go gutt som det alltid er en glede å ha her!!

(17/07-14)
Så var gromgutten Arne tilbake hos oss. Nye tannproblemer har satt han litt på sidelinjen, så nå venter altrenativ trening for å få herlig Arne tilbake i godt gammelt slag:-))

(23/04-14)
Goklumpen Arne fortsatte i samme gode spor fra han var hos oss sist! Han jobber godt og har lagt seg godt ut mens han har vært her. Herlig hest som vi følger med argus øyne når han er ute på stevner:-)

(04/04-14)
Arne er tilbake for en lengre påskeferie! De skal kose seg med vannmølle og longe trening! Herlige hester som slår seg til ro med det samme!

(25/03-14)
Ferien er over for denne gang. Meget hyggelige hest å ha på besøk. Jobbet godt i trening og lagt på seg har han også :-) Velkommen tilbake ved en senere anledning Arne.

(11/03-14) Eier skal på ferie, så da skal "Arne" være hos oss for alternativ trening!

(03/01-14) Da har snilleste Arne reist hjem etter et treningsopphold hos oss i julen!

(20/12-13) Da har Brimar kommet til Stall Pandora for en altrenativ juleferie med trening på mølla og kose tid i luftegård.

(30/07-13)
Tina har i dag hentet Brimar som skal delta i Icelandic Horse World Championships 2013. Konkurransen pågår i perioden 4-11 august i Berlin. Arne skal delta for det engelske landslaget og vi på Stall Pandora er stolte av å ha sånne hester på stallen vår. Lykke til snille sjarmerende Brimar.

(18/07-13)
Arne er tatt ut på det engelske laget til VM, og har tatt turen opp til oss for litt alternativ trening før VM! En skikkelig kruttkule av en hest som bestandig gjør oss i godt humør!

(06/05-13)
Energisk og ivrig hingst med litt dårlig tid!! Men med litt tålmodighet og rettledning ble han riktig så morsom å jobbe med!! Han har roet seg noen hakk, og tok treningen i longsjegropa meget bra!! Synes det var vel tungt  til tider, men ble strekere for hver dag! Også Arne har trasket sine mil på vannmølla!! Skal bli spennende å følge med på denne herlige hesten i fremtiden!! Lykke til med han Tina, og husk når han blir gammel og grå........

(12/04-13)
Brímar frá Margrétarhofi har tatt turen opp sammen med stallkompis Vigtyr! En liten ernergisk kar som også skal inn i vårt vanlig opplegg! Litt annen form for longe, han skal jobbe dypt for å styrke ryggmuskulaturen sin. Herlig kar med et fortreffelig humør!
Kos deg i Las Vegas Tina :-)

 

  

 

 

 

 

 

 
Stall Pandora