<%@ Language=Bruk samme som Web-området %> Stall Pandora

 

 

 

 

 

 

 

 

(01/11-13) Da har Micasa Touch reist videre på sin ferd! Travtrener Geir Kihle overtar ansvaret for denne herlige frøkna! Oppholdet hos oss har vært langt, og heller av psykisk karakter enn fysisk. Litt nedkjørt og lei, men etter en sommer på beite ble hun seg selv igjen! Høsten er brukt til forsiktig opptrening på vannmølla, innridning og longetrening! Hun har tatt treningen meget godt, og synes det er riktig så hyggelig å jobbe litt igjen! Vi ønsker Mia og alle gutta i stall Off Record lykke til, dere har vist en fantastisk tålmodighet med henne! Måtte hun gi tilbake i fullt monn :-)

(30/09-13)
Etter en god sommer på beite, og forsiktig opptrening i August og September, var det nå på tide å få et bilde av hvor vi står med Mia! Turen gikk til Skien og Ole Einar! Sist Mia var hos Ole Einar ble det mye behandling og endel fortvilelse hos eiere! Derfor var vi meget spente av dagens undersøkelser!Ole Einar første reaksjon var at hesten hadde vokst og lagt seg mye ut i løpet av sommeren, herlig å høre :-) Hele hesten ble bøyd opp, og Ole Einar fikk ingen utsalg noen sted!! Herlig å se :-) Fordi hun hadde litt fylninger i begge bak knærne, la vi inn litt DMSO der! Vi trener på en måned til før Mia reiser til Geir Kihle :-)

(06/05-13)
Da har Mia vært en god stund hos oss! Planen med eierne blir fulgt, og hun synes helt klart at livet er lett om dagen!! Hun klatrer i rang på utegangen, og storkoser seg som uteligger!! Nå venter beitesesong før alvoret begynner igjen til høsten!

(26/03-13)
I dag har vi fått inn en ny hest på stallen. 3 års hoppa Micasa Touch sliter med trav og psyke og går en lang ferie i møte! Hun skal nye livet ute sammen med avlshoppene før en god lang beitesesong står for døren! Til høsten begynner vi forsiktig med å sette henne i trening igjen så får tiden vise om helse og lyst faller på plass igjen!! Herlig hest som falt til ro på utegangen med en gang!

 

  

 

 

 

 

  
Stall Pandora