<%@ Language=Bruk samme som Web-området %> Stall Pandora

 

 

 

 

 

 

 

 

(30/07-13) Tina har i dag hentet Kolgrimur som skal delta i Icelandic Horse World Championships 2013. Konkurransen pågår i perioden 4-11 august i Berlin. KG er ikke hvem som helst, han er dobbel verdensmester og regjerende mester. Vi er svært stolte av å ha en slik herremann på stallen vår. Lykke til KG å håper vi treffes igjen.

(18/07-13)
Da har KG kommet opp en tur før VM  for litt alternativ trening! Gogutten er i storform han så her er det bare å holde på formen!

(01/04-13)
Da har KG reist hjem til Tina igjen!! En herlig herremann å bli kjent med, og fantastisk morsom å jobbe med!! Vi håper KG har kost seg med litt alternativ trening og behandling før en lang stevnesesong begynner!! Takk for tiliten Tina, og LYKKE TIL i august!! Til og med Siv skal følge med på VM i år :-) 

(18/02-13)
I dag har vi fått inn en flott og meritert herremann! Regjerende verdensmester og fast innslag landslaget! Nå går han i mot en periode med litt alternativ trening. Vannmølle og longe trening står i foksus! Vi skal jobbe med muskulatur og styrke, så KG atter en gang kan bli verdensmester!

  

 

 

 

 

  
Stall Pandora