<%@ Language=Bruk samme som Web-området %> Stall Pandora

 

 

 

 

 

 

 

 

(13/04-13) For over 2 mnd siden kom Mo inn på stallen!! En stor utfordring ventet oss. Noen skremmende historier fulgte hesten, og vi var alle litt sketiske! Men vi tok utfordringen! I vogn skulle hun!! Mo hadde rukket å bli 3 år, og hadde en tendens til å gå opp på to bein når hun ikke fikk viljen sin!!

 Vi begynte med å ri henne inn! Det gikk smertefritt, og hun viste absolutt glede over å få litt arbeidsoppgaver! Tommekjøring gikk som en drøm, og hun jobbet med øra rett frem hele tiden!

Så kom vogna, også det uten noen protester!! Hun var roligheten selv, og tok alt på strak arm! Tiden kom for at hun skulle reise hjem, og vi begynte å kjøre litt lengre turer med henne! DA ble hun sliten, og sint!! Så siste uka ble ikke helt som planlagt!! Hun kvitterte med å steile, men Kjetil viser utrolig ro og setter henne raskt på plass!! De siste turene går uten problemer!! Men du for et temperament  det er i den damen!!!!
Lykke til videre med henne alle sammen, og takk for tilliten! Hun har vært en morsom hest å jobbe med, nå må bare kondisen komme!

(02/02-13)
Så har det ramlet inn en skikkelig utfordring på stallen!! 3 åringe Mo skal kjøres inn!! En litt bestemt dame som virker meget trygg på seg selv! Gikk rett ut i flokken og slo seg fort til ro! Nå starter arbeidet med å innvie henne i voksen livet!! Vi begynner i longe gropa med litt bakke arbeid og innridning! Vilde trår til med sin unike balanse og tålmodighet!! Så får vi se hvordan dette tar i vei før vi setter på vogna!

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stall Pandora