<%@ Language=Bruk samme som Web-området %> Stall Pandora

 

 

 

 

 

 

 

 

(20/11-13) Da er Teddybear Song friskemeldt av Ole Einar Sem , og har reist til sin nye trener Bo Westergaard. Takk til eier Stig Flaata for tilliten og lykke til videre med en fantastisk hest.

(03/10-13)
Da har også Teddy vært en tur til Ole Einar for sjekk! For 8 uker siden ble han operert av en italiensk veterinær på grunn av problemer med gaffelbåndene sine. Operasjonen har vært vellykket, og skaden ser veldig fin ut! Nå venter 6 nye uker med vannmølle trening før ny sjekk hos Ole Einar!

(13/08-13)
En gammel kjenning har kommet tilbake da han dessverre har slått opp skaden sin igjen! Nå er han operert hos Ole Einar Sem, og skal etter veterinærenes mening være tilbake i full trening om 6-7 uker! Nå venter bokshvile og opptrening på vannmølle før ny sjekk hos OES.

(12/06-13)
Etter nesten syv måneders skadeavbrekk så var Teddybear Song tilbake som en vinner på Bjerke i kveld! Gratulerer Teddy. Stolte av å ha hatt sånne hester på stallen vår.

(21/02-13)
Teddy har slått følge med Envision og har returnert til Stall Hamre! Lykke til herlige Teddy

(02/01-13)
I dag har vi vært en ny tur til Ole Einar og hentet en ny hest. Denne gangen er det 4 år gamle Teddybear Song som har vært så uheldig å pådra seg en gaffelbåndskade. Nå venter trening på vannmølla, innridning og turer i skog og mark!! Om 2 mnd tar vi turen til OES for ny sjekk!

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stall Pandora