<%@ Language=Bruk samme som Web-området %> Stall Pandora

 

 

 

 

 

 

 

 

(08/04-13) I dag har en stor personlighet dratt fra oss!! Herlige Didrik har vært hos oss siden 1 desember og har liksom blitt en del av gjengen her! En gaffelbånd skade satt han ut av spill for en tid tilbake, og god trening, riktig behandling og tålmodige eiere er han nå klar for hurtigjobber og etter hvert prøveløp!

Undersøkelsen på Jarlsberg idag var meget oppløftende! Hesten beveger meg meget flott, og skaden synes ikke på ultralyd lenger! Petter var strålende fornøyd med fremgangen og gir klarsignal for å øke treningsdosene!

En herlig hest det har vært en glede å bli kjent med!! Vi takker eierne for tilliten og for tålmodigheten!!!! Lykke til videre med gogutten!


(18/02-13)
Så var det tid for å sjekke Didrik igjen! Det er 4 uker siden sist sjekk og tiden er blitt brukt til vannmølle trening og longe trening! Litt start problemer i longe , men du verden så flink han er blitt!Dagens undersøkelse ble nok en opptur! Både Tone og Arne hadde tatt turen til Jarlsberg og nytt treningsopplegg ble laget sammen med veterinær Petter Myhre! Nå øker vi trenings dosene og tar en ny sjekk om 4-6 uker!

(01/12-12)
D.J's Lover har dessverre pådratt seg en gaffelbåndsskade, og skal være hos oss til behandling.
Vi skal nok få orden igjen på denne kjekke herremannen. Ikke noe plunder første dagen, rolig og avbalansert.

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stall Pandora