<%@ Language=Bruk samme som Web-området %> Stall Pandora

 

 

 

 

 

 

 

 

(03/04-14) Så var tiden kommet til at Kyrre skal reise tilbake til eier! 2 måneder har han storkost seg hos oss med alternativ trening og kose turer i skog og mark! Nå flytter han hjem på familiens nyinnkjøpte gård på Nannestad! Takk for besøk av hjertet ditt Nathalie, og takk for tilliten!

(31/01-14)
Kyrre har blitt en fast kunde her hos oss, og nå er han tilbake for alternativ trening på mølla og i longe. Han skjønte kjapt han var hjemme, og slo seg til ro med en gang. Herlig og problemfri hest og ha  stallen.

(03/09-13)
Da har kyrre reist videre til nye utfordringer. Han har nå vært hos oss i 3 mnd etter et lite skadeavbrekk. Han har trent bra hele veien, og var klar for mer! Nå har han reist videre til Martin Rønnestad som skal ha han i tilridning noen mnd!! Vi ser frem til å få en frisk Kyrre på besøk igjen :-)

(02/06-13)
Da har en god gammel kjenning kommet en tur opp til oss igjen!! Kyrre har blitt leddbehandlet, og skal være her for litt opptrening etter behandlingen!! Han er en mektig mann med mektige meninger så derfor er det greit at han får utløp for litt energi og frustrasjon på vannmølla!

(04/10-12
) Så har gogutten dratt fra stallen! Vi har fått jobbe med Kyrre i snart 3 mnd , og det har vært en glede fra første stund! Det har vært en utfordring å få han på beina igjen etter lang tid på skadelista, men i dag returnerte en friskmeldt Kyrre til Stall Myra! Lykke til med en fantastisk hest Nathalie, og takk for tilliten du har vist oss!

(04/10-12
) Da var det på tide å få en pekepinn på hvor vi står med Kyrre!! Han har nå vært hos oss i 3 uker, og han har sakte med sikkert blitt satt i trening. Vannmølla, Vitafloor og longe trening har vært fast innslag i hverdagen hans! Veterinær og kiropraktor
Ellen Schmedling har hatt Kyrre som pasient før han kom til oss, og den som skulle sjekke han opp i dag!

Nøye gjennomgang av hesten forteller oss at vi absolutt er på riktig vei. Ellen er meget fornøyd med hva hun ser og kjenner. Vi har fremdeles et stykke igjen og gå, men etter kun 3 uker er det ikke annet å forvente.
Vi fortsetter med samme type trening i en mnd til før vi på nytt tar turen til Spydeberg for en sjekk!!

(28/09-12)
)Nå har Kyrre vært hos oss en stund, og vi er kommet godt i gang med treningsopplegget vårt. Han er oppe i full treningstid på Aquatraineren, jobber meget bra i longe gropa og har slått deg helt til ro på Vitafloor.
Kyrre er en herlig kar å jobbe med, han er utrolig arbeidsvillig og begynner å bli riktig myk og smidig!
Tordag den 4 oktober skal vi til sjekk hos Ellen, vi gleder oss!

(05/09-12) I dag har vi fått inn en sjarmerende kar ved navn Jorekur frà Torfasstödum. Han har dessverre vært satt på sidelinjen i snart 10 mnd. Et fall i luftegården førte til uante problemer det har tatt laaaang tid å finne ut av. Nå er han kommet til oss for opptrening og litt ekstra hjelp med muskulatur og bevegelses mønster!

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Stall Pandora