<%@ Language=Bruk samme som Web-området %> Stall Pandora

 

 

 

 

 

 

 

 

(04/08-14) Ferien er avsluttet for snille/gode Valtyr. Han har kost seg med god mat, lange gode rideturer og har bare rett og slett hadde det flott. Takk for i år Valtyr.

(06/07-14) Sjarmøren Valtyr er tilbake på ferie. Har blitt en tradisjon å ha den kjekke karen her på sommeren. Et svært hyggelig besøk.

(31/07-13) Da har Valtyr avsluttet ferien. Han har vært i alternativ trening med longering, vannmølle og lange turer i skog og mark. Han er en særdeles snill herremann, og er selvsagt velkommen tilbake til oss om det måtte passe slik.

(04/07-13) Valtyr er tilbake hos oss på ferie. Han skal tilbringe tre uker her, og kommer garantert til å sjarmere våre stalljenter for en ridetur og generell kos.

(05/08-12)
Da var dagen kommet for at gullgutta fra Sokna skulle reise hjem!! Valtyr og Falki er to høflige og utrolige takknemlige herrer som har kost seg sammen med oss en måneds tid!! Falki mamma Hanne og Valtyr mamma Liv har hatt velfortjent ferie og gutta har vært på treningsleir light hos oss!! Som alltid en glede og ha go'gutta her!! Velkommen tilbake.

(01/07-12) 
Valtyr er en trivelig kar som skal være hos oss på ferie. Han sliter litt med sommereksem å må dermed ha på seg heldekkende drakt når han er ute.
  

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stall Pandora