<%@ Language=Bruk samme som Web-området %> Stall Pandora

 

 

 

 

 

 

 

 

(23/08-13) Så har voksenverden nådd lille Linemor! Født på stallen hos oss, og tilbrakt sin første vinter på utegangen og sommeren på beite her! Da er det litt rart og trist når de drar!! Martine har fått seg ei flott og fornuftig frøken som vi gleder oss til å følge i banen fremover.

(
25/09-12
) Ironlady har kommet tilbake til oss. Hun skal avvennes om ca en måned, og skal tilbringe vinteren hos oss. Vi bruker dagene fremover til å sosialisere henne.

(12/06-12) Da har Lizzie og herlige Line reist til Blaker hvor de skal kose seg i sommer!!!! De skal gå sammen med andre føllhopper, og Line skal få noen å leke med!! Lizzie er en herlig hest som det har vært en glede å bli kjent med. Alltid blid og positiv. Lykke til videre begge to og takk til Martine og Bodil for tilliten dere har vist oss i vinter.

(20/05-12)  Den vordende mor Lizzie hadde latt vente på seg en stund, men alle tegn fortalte oss at det ville bli følling i løpet av helgen!! Vi holdt oss i stallen på nattes tid, og natt til søndag gikk vannet. Fødselen foreløp helt normalt og velse "Line" var raskt på beina!! Mor og barn koser seg ute sammen med resten av gjengen på utegangen, og skal tilbringe sommeren på beite hos Atle Hoel!


  

 

  

 

 

 

 

 

 
04.06.14

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stall Pandora