<%@ Language=Bruk samme som Web-området %> Stall Pandora

 

  (26/08-13) Ikke alle historier får en lykkelig utgang!

(22/06-13)
Da er endelig junior kommer hjem fra treningsleiren sin!! Han ble borte litt lenger enn beregnet, men du verden så godt han har hatt av oppholdet!! Nå skal vi fortsette den gode trenden Bjørn har kommet inn i, og så satser vi på prøveløp i løpet av høsten!

(18/01-13)
Dagens opptur!! Juniors oppasser, Thomas, ringte i kveld!! Han er super fornøyd med vår lille øyesten!! Han oppfører seg supert og gikk hurtig i går! Og godklumpen til "team 4 bitches" viser fart juhu!!!! Dette går veien :-)

(07/01-13)
Travtrener Bjørn Steinseth skal fra i dag prøve ut Haugs Junior. Han vil bli der en periode, så får vi svar på om trav er noe for han. Blir spennenede med tilbakemeldinger fra Bjørn.

(17/08-12) Her på stallen får vi ofte spørsmål om vi vil overta diverse hester, og vi har hatt som en regel at vi sier nei. Og som regel er det det eneste riktige å gjøre. MEN så kom dagen da vi gjorde et unntak. I April kom den en kar til oss som snek seg under huden på både Gro Helene og Siv. Han var hos oss noen mnd og endringene vi opplevde var helt enorme!! Både i kropp og sjel. Og da vi fikk tilbud om å overta han var vi ikke sene om å takke ja!! Nå går Junior en lang og hard trenings vinter i møte, han trenger mye muskler  for å takle det store travet sitt. Spennende med prosjekter og helt herlig å ha go'gutten tilbake på stallen.

(25/07-12)
I dag har gogutten til Siv reist hjem!! Etter en periode med mye styrketrening, vannmølle og longering er han klar for litt mer hurtigtrening. Vi har vært på banen en del, og han har senket seg betraktelig i tid. Nå bærer det hjem til eieren for å prepareres til prøveløp!!

(06/07-12) Dette er en nøtt!! Redd og tøff på samme tid er ikke lett! Men vi har kommet langt, og forandringene er helt enorme. Han begynner virkelig å se flott ut. Lagt på seg både fett og muskler. Vi har ridd han inn og det synes han er super gøy. Vi har også vært å kjørt en del banejobber.....noen ganger går det fort....andre ganger ikke!! Men han stabiliserer seg mer og mer for hver dag!! Herlig gutt, som kun trenger litt forståelse og tålmodighet!

(04/04-12) En av sønnene til Haugs Gutten har blitt med på lasset og skal i likhet med sin far være i full trening. Han mangler litt muskulatur og selvfølgelig rutine. Så vi skal bruke tiden godt med variert trening og litt banejobber.
Han virker som en forsiktig men snill herremann, så vi får skynde oss sakte.


  

 

  

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stall Pandora