<%@ Language=Bruk samme som Web-området %> Stall Pandora

 

  (14/01-13) Bildet til høyre er siste turen min med Billy! Har regnet litt på det, og har ca 180 timer bak den hesterompa der ;) Han er helt klar for større oppgaver, er svært pigg om dagen! Fra i dag overtar travtrener Åsbjørn Tengsareid denne flotte hesten. Lykke til videre i livet Billy, skal følge med deg og vil garantert hilse på deg igjen ;) Du vil bestandig bety noe helt spesielt for meg!  Tusen takk til familien Sæle som har gitt oss denne tillitten!

(09/01-13)
Beat The Tag var til sjekk hos veterinær Rennesund i dag, og hesten er 100 % i orden. Mandag 14 januar drar denne flotte hingsten til travtrener Tengsareid.


(18/10-12
) I dag er gledens dag!!! Beat The Tag er erklært helt frisk av Ole Einar Sem. Skaden er hundre prosent leget, så nå økes mengdetreningen og ut på våren engang er Norges beste hest tilbake i banen! Her er noen ord gjenngitt av eier Reidar Sæle "Takket være Stall Pandora's ansatte !! imponerende kunnskap og innsats for å få kongen i banen igjen raskere enn hva vi hadde turt å håpe på, og godt å høre all skryten Vetr. Sem overøste Siv Homstvedt med på klinikken i dag for jobben de hadde gjort her !! Så stor takk til Siv og Kjetil, og alle de andre på Stall Pandora.. dere får ha han der en stund til og fortsette oppbyggingen før han drar tilbake til Åsbjørn Tengsareid"

(27/07-12) Endelig var det tid for en sjekk av gaffelbåndet til Beat the Tag!! Kjetil og Siv tok turen ned for å hilse på hele familien Sæle og for å la
Ole Einar Sem scanne skaden. Sem var storfornøyd med fremgangen, og Kjetil har fått tillatelse til å joggetrene han litt!! Ny sjekk av stallens konge om 3 mnd!!


(06/07-12)
Kongen på stallen begynner virkelig å komme i form!! Kjetil storkoser seg på daglige kjøreturer med stallens stor sjarmør, og gaffelbåndet begynner virkelig å se bra ut nå. Overskuddet er på plass, heldigvis får vi slitt han litt ut på vannmølla!! Han har lagt på seg masse og ser ut som den kanonen han er!

(03/04-12) Da har Billy vært hos oss i 10 dager, og han er blitt riktig så husvarm!! Han får lov til å gå ute i liten luftegård om dagen, og der storkoser han seg. Rolig som " skjæra på tunet" selv med hopper overalt! Fornuftig kar. Beinet ser nå strålende ut etter stamcelle behandlingen,Vitafloor har tatt knekken på ødemene som oppsto, og nå skal vi snart begynne med skritte turer. Vi venter noen uker til før vi tar en tur til Ole Einar for ny scanning!

(24/03-12) I kveld kom det en ny kar inn på stallen, og med noen måneder uten hingst var han absolutt hørbar!! men han slo seg fort til ro, som den reisevandte karen han er!! En liten gaffelbånds skade har satt stortraveren på sidelinjen, og eieren er innstilt på å gi hesten den behandlingen og den tiden han trenger for å komme tilbake i banen! Nybehandlet med stamceller og med tilrettelagt trening hos oss så skal nok Beat The Tag komme tilbake som vinner
Meget hyggelig hest å ha på stallen, og ordentlig morsomt å ha en skikkelig gutt her igjen!!


  

 

  

 

 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stall Pandora