<%@ Language=Bruk samme som Web-området %> Stall Pandora

 

 

(21/08-12) Så var dagen kommet for at Cala skulle tilbake til gamle plikter!! Rett til Holland og Marie for å komme tilbake i full trening!! Dronninga har den siste tiden vært i vanlig trening, og er nå klar for å begynne å hoppe igjen! Hege har storkost seg med denne fantastiske hesten, og savnet kommer helt klart til å være der! Lykke til med dronninga og nye triumfer Marie!

(06/07-12) Så var det tid for å sjekke senen til Cala igjen. Etter sist sjekk har vi belastet henne mye mer enn tidligere, dette har hun taklet fint. Petter var super fornøyd med hva han så på ultralyd og gamlemor Cala hadde ikke et eneste utslag på bøyeprøvene.....respekt!!!!!
Siden Marie er tatt ut til å ri EM i august og har mye å henge fingrene i frem til det blir dronning Cala hos oss til Marie kommer hjem fra Østerike! Vi øker på med treningen frem til hun skal hjem!! Herlig hest med en herlig innstilling til livet ;.)

(03/04-12) Dronninga på bruket koser seg, og nyter dagene ute. Hun går sine turer hver dag med toppete ører, og synes nok livet er ganske enkelt om dagen!! Senen ser bare bedre og bedre ut, og ny scanning er planlagt etter påske!

(29/01-12)  I dag har vi fått inn en staselig Dronning på 17 år. Hun har vært ute og gått de store klassene i det store utland, men har dessverre klart å slå på seg en ganske stor seneskade. Derfor har hun nå tatt turen til oss hvor vi skal skritte trene henne. Behandling på Vitafloor og etter hvert trening på Aquatraineren.
Cala er en nydelig dame med skikkelig Dronning takter, Hege har selvsagt lagt sin elsk på damen og de storkoser seg sammen!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stall Pandora