<%@ Language=Bruk samme som Web-området %> Stall Pandora

 

 

(27/11-11) Etter nesten 6 uker hos oss har Bella nå reist hjem til Son. Vi har brukt ukene godt, og Bella har forandret seg masse. Fra å ikke kunne skritte skikkelig frem og vanskelig å få til å holde travet.
Mye Vitafloor behandling, akupunktur og massasje og ikke minst longerings trening har hjulpet masse. Hun er blitt gladere, ivrigere og mykere i bevegelsene sine.
Siste finish var å få på henne sko, da løsnet den siste biten. Hun er nå morsom å ri, tenker fremover og har mye mer "schwung" i stegene!
Vi ønsker hele familien til Bella lykke til videre og håper at Gudrun synes hun har fått hjem en fin ponni.

(17/11-11) Bella fortsetter fremgangen, og hun begynner å bli riktig så morsom å ri på. Forrige torsdag var vi en tur på Sokna å hilste på nesten hele familien hennes og Inger fikk se Bella i aksjon. Vi er begge enige om at fremgangen er stor selv om det er et lite stykke igjen.
Vi fortsetter samme opplegg frem til hun reiser hjem til Son.

(05/11-11) Da er Bella klippet seg, og hun ble riktig så staselig. Hun tilbragte hele lørdagen i spa avdelingen, og fikk en skikkelig makeover!!
Ellers fortsetter fremgangen, og hun begynner å bli en morsom hest å trene. Føler ikke lenger at jeg løper like mange runder som hesten i longegropen for å få henne til å tenke fremover!! Hun har et helt fantastisk trav når hun er skikkelig varm og da er hun helt super å ri. Vi fortsetter i samme spor!!

(28/10-11) Da har frøken Isabell vært hos oss i 2 uker! Vi jobber på samme måte som før, og hun virker ivrigere i jobb enn før. Hun er ikke så tung å jobbe med, og det tar vi som et positivt tegn. Hun er fremdeles ømmere i høyre siden enn i venstre og dette jobber vi med hver dag. Hun koser seg fremdeles på vitafloor og er ikke lenger så avhengig av selskap.
Vi jobber på både med behandling og trening!!

(22/10-11) Da har lille Bella vært hos oss en uke! Tiden går fort og vi benytter tiden godt. Hun er nå på full behandlingstid på Vitafloor, noe hun synes er meget behagelig. Hun slapper av og koser seg....så lenge hun har besøk av en annen hest!! Veldig avhengig av de andre hestene, så hun har stadig med seg en selskapshest!!
Hun jobber godt i longerings gropen, hun synes nok det er tungt og vanskelig men hun prøver så godt hun kan. "Fridagene" blir skritteturer i terrenget for å bruke ryggen mest mulig, hun er flink til å ta seg frem og koser seg på tur. Bella er en koselig jente som det er morsomt å jobbe med! Hun har slått seg fint til ro hos oss, og hvis fremgangen fortsetter er hun nok på plass i Son igjen i løpet av 4 uker

(15/10-11) I dag har lille Isabell kommet til Stall Pandora. Etter en svulstoperasjon i våres har hun ikke helt klart å ta til seg trening og sliter litt med rygg muskulaturen sin. Nå skal vi bruke noen uker på å hjelpe henne i gang ved bruk av Vitafloor og Longering. Bella har allerede slått seg til ro, spiser godt og koser seg ute hele dagen. Nå tar vi fatt på en skikkelig treningsperiode og daglig behandling så skal nok dette gå rette veien!!

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

\

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stall Pandora