<%@ Language=Bruk samme som Web-området %> Stall Pandora

 

 

(20/10-12) Benny er ferdig innkjørt i lave drag! Lykke til videre med han Elisabeth og takk for tilliten Dere viser oss. Benny er en herlig hest. Hester fra Elisabeth er det ikke noe problem med. Hun gjør dyrene sine snille og medgjørlige. Det er dette som kjennetegner ordentlige hestefolk. Her er noe hyggelig ord fra eier Elisabeth " Godt og få han hjem. Neste hest dere skal få sette i arbeidsele og lave drag er Linn, men det tar vi neste år en gang. Glad for at jeg ble kjent med dere og veldig glad får hjelpen og at dere er så hyggelige mennesker"

(30/09-12) Bjerketind er tilbake hos oss igjen. Denne gangen for å bli kjørt inn i lave drag! 11 måneder siden sist han var her. Han er svært lik seg selv, bare noe større :-)

(30/10-11) Bjerketind er tilbake på Sokna hos sin eier Elisabeth. Et herlig individ med den rette innstillingen. Ta godt vare på han og ikke vent for lenge før du spenner han for vogn. Han er meget flink. Lydhør og klok.

(28/10-11) Da er Benny ferdig innkjørt! Han har vært en perle å jobbe med, og han har tatt alle utfordringer på strak arm. Han kommer til å gi eier Elisabeth mange gleder og fine kjøre turer!!

(22/10-11) I dag imponerte Bjerketind oss. Var med Johanne og Thea på en lang skrittetur. Han fikk også muligheten til å jogge en del. Oppførte seg helt eksemplarisk. Ikke noe tull i det hele tatt. Husk han er bare 1 år den goingen der. Tror han syns det var en lærerik tur.

(16/09-11) Bjerketind er en 1 års gammel dølahest som skal være hos oss for innkjøring. han virker som en snill og tillitsfull kar som det skal bli morsomt å jobbe med. Han tilbringer dagene ute sammen med Birger, og de har blitt riktig så gode venner!

 


 

 

 

 

 

 

 

 

\

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stall Pandora