<%@ Language=Bruk samme som Web-området %> Stall Pandora

 

  (05/01-13) Etter leddbehandling kom Storm til opp for litt alternativ trening før en lang sesong i løpsbanen skal ta til! Storm har brukt vannmølla flittig og skrittet mye i roadcart sammen med Kjetil! Han har kost seg i skogen under sal, og har også gått endel galoppintervaller. En helt herlig hest med et fantastisk humør! Han vil bli savnet av oss alle!! Lykke til videre med gogutten Ulrika og atter engang takk for tilliten du viser oss!

(14/11-12)
Da eieren har vært så uheldig å brekke ankelen har Storm tatt turen tilbake til Stall Pandora, han var hos oss for et år siden i forbindelse med kastrering og innridning! Etter det har han gjort noen meget flott løp, før han falt litt ut av det på sensommeren. Nå er han nybehandlet, og skal grunntrenes noen måneder. Han kommer til å gå på vannmølla, longetrenes, ridetrenes og ikke minst gå i litt god gammeldags arbeidskjøring!
Storm er en herlig hest, som allerede i fjor stjal hjertet til Hege. Han er en arbeidsvillig kar som det er skikkelig morsomt å jobbe med!(27/09-11)
Så har Storm reist hjem til Ulrika. Han har benyttet tiden godt, og har lært seg å jobbe riktig så godt i longe gropa og Hege har ridd han inn. Storm skjønte fort at han var blitt vallak og roet seg fort her hos oss. Fra å være en skikkelig hingst, ble han en rolig og omgjengelig vallak!
En vakker og tillitsfull hest som Ulrika kommer til å få masse glede av. Takk for lånet Ulrika, her står døra åpen ved neste ferie :-)


(31/08-11) Ettersom min gode venninne Ulrika skal en kjapp tur til varmere strøk har vi fått inn hennes go'gutt Bokli Storm. Etter noen litt lite kloke handlinger har Storm fått innvilget søknad om kastrering, og på mandag ble han tante. Nå skal han være hos oss i ca 1 mnd. Vi skal bruke tiden til litt alternativ trening og også Storm skal Hege få lov til å ri inn!!!!

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

\

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stall Pandora