<%@ Language=Bruk samme som Web-området %> Stall Pandora

 

  (14/01-14) Da har Tindur reist hjem til Myra. Han har storkost seg og virkelig fått tilbake litt energi. Jobbet bra på mølla og longegrop, og som alltid har det vært en ære å ha besøk av han :-)

(31/12-13) En gammel kjenning er tilbake på stallen, alternativ trening og kos i skogen står på planen!

(25/01-13)
Treningsperioden er over for denne gang og Tindur har reist hjem til Stall Myra. Takk for gode opplevelser med deg Tindur!

(08/01-13)
Snille Tindur har slått følge med kompisen sin Ronny for et treningsopphold mens mor er på ferie! Vi kjører på med aquatrainer, longetrening og skritteturer i flott terreng!

(10/08-11)
Etter 2 uker på Stall Pandora var det i dag på tiden å sjekke gaffelbåndet hans. Den store blødningen rundt koden hadde vi klart å få bort og Rennesund fikk fine blider på ultralyden. Hesten har en betydelig skade på gaffelbåndet og må beregne et par måneder med skrittetrening før vi tar en ny ultralyd. Foreløpig er hesten tilbake på Stall Myra, så får vi se om vakre Tindur tar en tur tilbake til oss for opptrening!!
Meget hyggelig hest som det har vært en ære å bli kjent med!!

(29/07-11) I dag har vi fått inn en flott islandshest. Han har dessverre fått en gaffelbåndskade, og skal være hos oss en tid for behandling og tilpasset trening. Tindur er en meget behagelig hest å ha med å gjøre, han slo seg fort til ro blant stallens andre hester. Han koser seg ute hele dagen og følger stallens behandlingsopplegg for gaffelbåndskader. Ny sjekk hos Rennesund allerede om 2 uker.

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stall Pandora