<%@ Language=Bruk samme som Web-området %> Stall Pandora

 

 

(08/12-12) I dag har Lady Lizz reist tilbake til Martine og Bodil. Tanken er at hun skal settes opp for løp igjen. Takk for et hyggelig bekjentskap og vi skal ta vel vare på din datter Ironlady.

(25/09-12) Lady Lizz er tilbake hos oss igjen. Hun skal være her i hvertfall til Ironlady skal avvennes. Hennes fremtid etter det avgjøres av eierne.

(12/06-12) Da har Lizzie og herlige Line reist til Blaker hvor de skal kose seg i sommer!!!! De skal gå sammen med andre føllhopper, og Line skal få noen å leke med!! Lizzie er en herlig hest som det har vært en glede å bli kjent med. Alltid blid og positiv. Lykke til videre begge to og takk til Martine og Bodil for tilliten dere har vist oss i vinter.

(04/04-12) Nå begynner årets eneste drektige hoppe å bli stor! Hun skal følle i første halvdel av mai, og den siste måneden har hun lagt seg mye ut! Hun er i storform, og koser seg ute sammen med resten av gjengen! På natten får hun komme inn på stall, sånn at vi er sikre på at hun får den hvilen hun trenger! Vi gleder oss til Steinlager baby!!

(28/10-11) Da har Lizzie vært hjemme fra beite i snart 2 mnd og vi har blitt godt kjent!! Hun er en herlig dame og er super tante for føllene som har blitt tatt fra mamma'ne sine!! Hun trivdes ikke på utegangen, og slo seg ikke helt til ro der. Hun var litt engstelig under foring og hun er derfor blitt flyttet til filialen vår hjemme! der storkoser hun seg i et litt mindre miljø og som en fantastisk reservemor for barna!!
Hun er blitt sjekket av veterinær på 4 mnd drektighet, og alt er som det skal og Martines stjernetraver ligger trygt i mors liv!!

(20/07-11) Avlsgjengen har fått inn et nytt tilskudd! Lady Lizz er drektig med Steinlager og skal bo på utegangen i vinter. Foreløpig nyter hun sommer "på skauen" med resten av damene!

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stall Pandora