<%@ Language=Bruk samme som Web-området %> Stall Pandora

 

 

(05/08-12) Da var dagen kommet for at gullgutta fra Sokna skulle reise hjem!! Valtyr og Falki er to høflige og utrolige takknemlige herrer som har kost seg sammen med oss en måneds tid!! Falki mamma Hanne og Valtyr mamma Liv har hatt velfortjent ferie og gutta har vært på treningsleir light hos oss!! Som alltid en glede og ha go'gutta her!! Velkommen tilbake

(01/07-12) Falki er tilbake hos oss igjen. Denne gangen kun for å tilbringe ferie her. Han skrittes mye på tur og nyter livet den karen der.

(23/09-11) I dag har stallens go`gutt reist hjem. Han kom i juli med dødsdommen hengende over seg. Eier var pessimistisk og hadde begynt så se seg om etter ny hest. Forsiktig opptrening og tålmodighet har gitt resultater og siste måneden har Falki vært i full trening. Mari har hatt ansvaret for treningen og de to har virkelig funnet tonen. Så tusen takk for "lånet" av en fantastisk hyggelig hest og lykke til videre Hanne!! Takk for hyggelig ord og flotte gaver i dag. Vinen er allerede konsumert av Hege og Siv!! Falki vil bli savnet av store og små ved Stall Pandora :-)

(09/08-11)
I dag har vi hatt en skikkelig opptur med vår alles kjære Falki. Hilde Bjerke, hans faste veterinær gjennom mange år, kom for å ta en etterkontroll på et heller trøblete kne.
Falki har vært hos oss i en snau måned, og han har forandret seg enormt på den tiden. Da han kom hadde han nok en del smerter i kneet sitt, og han så heller betuttet ut. Sakte men sikkert som smertene har sluppet taket har Falki blitt sitt gamle jeg igjen, og er blitt riktig så bøs å holde på med!!
Under mønstring for veterinær i dag tok han noen bukkesprang i pur glede over livet!! Hilde var meget fornøyd med hvordan han beveger seg, og hun ser riktig positivt på Falki`s prognose! Ettersom han var fryktelig halt før 1.gangs behandling behandlet vi han engang til i dag.
Nå venter en ny uke på gress og late dager, før vi med største forsiktighet begynner å sette han i gang igjen. Da skal han akkurat rekke å være i full trening før "mamma Hanne" får av seg gipsen etter et fall fra en "FalkiStandIn" hest!!

(13/07-11) Falki er en eldre herre med et trøblete kne som vi skal prøve å få litt orden på. Med sine 19 år på baken kan det bli en utfordring , men vi skal helt klart prøve! Han kom fra Bjerke Dyrehospital i går, og skal ha det helt rolig før vi sjekker han opp igjen om 4 uker!

  

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stall Pandora