<%@ Language=Bruk samme som Web-området %> Stall Pandora

 

 

(14/08-12) I dag har Våre kjære Haugs Gutten reist hjem til Flesberg! Han har vært hos oss siden April, og har rukket og gå noen fine løp. Dessverre pådro han seg en lite seneskade under siden starten på Kongsvinger og har skrittet siden det. Nå skal han hjem i arbeidstrening og så får vi se hvordan han tar et banejobb etter hvert!! En fantastisk hest med en fantastisk engasjert eier som det har vært en glede å ha på stallen!

(06/07-12) For en fantastisk hest!! Absolutt ingen over eller ved siden av denne karen! Han har en innstilling som er helt ufattelig og en treningsvilje som overgår det meste! Nå har han vært ute å gått litt løp, og tjent litt penger til far. Ikke til å stikke under en stol at det går fort i disse eliteløpene....med gamlefar har vært nede på en 1.24 tid og viser absolutt at han synes dette er gøy!
Etter løpet på Kongsvinger har han slått på seg en hevelse på en frambein, det ser heldigvis ut til å være mindre alvorlig enn antatt, men vi skritter noen uker på mølla for å være på den sikre siden!

(04/04-12) Verdens snilleste hest er tilbake på Stall Pandora. Eier har havnet i den berømte tidsklemma, og derfor har go'gutten tatt seg en tur hit. Han skal være i full trening, jobbet litt på vannmølla og så får vi se om deg kommer et passende løp etter hvert!!

(14/08-11) I dag har fantastiske Haugs Gutten reist hjem til Thor Egil. gaffelbåndet ser flott ut og Kjetil har økt treningsmengden hans betraktelig. Nå venter mer trening, prøveløp og forhåpentligvis løp i slutten av september.
Tusen takk for tilliten og lykke til videre med en helt fantastisk hest. Han etterlater seg dype spor hos de fleste på stallen, og vil helt klart bli savnet!!
Han er unik :-)

(03/07-11) I dag har vi fått inn en staselig millionær med gaffelbåndskade på begge bakbeina. Skadene virker ikke store og det skal bli spennende å jobbe med han fremover. Han er snill som dagen er lang og slo seg fort til ro på boksen. Vi starter med stallens vanlige opplegg for gaffelbåndskader og følger opp med en veterinær undersøkelse om 1 måneds tid!!

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stall Pandora